Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2013 12:07 - Бежанци или нелегални имигранти ?
Автор: stamatovia Категория: Новини   
Прочетен: 2465 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 06.11.2015 11:52


      Повода да пиша тези редове е все по нарастващия брой чужденци, които всеки от нас може да види по улиците на София. Защо тези хора са тук и какви ще са последствията от това за нас, дали така наречените политици смятат да изчакат цяла Африка да се пренесе в България за да се сетят какво трябва да направят?

     За мен е поразителен факта, че деградацията на държавата е стигнала до там, правителството на практика да отказва да охранява държавните граници. Граничните полицаи се държат като някакви рецепционистки, чиято единствена грижа е да настаняват незаконно проникналите на територията на страната. Затварянето на границата било твърде скъпо???
    Не приличаме ли всички ние, които търпим това напълно безотговорно правителството на българина от вица, дето почти изтърпял 100 тояги, почти изял торбата със сол и накрая си платил и 100те жълтици.

       Какво всъщност прави това така наречено “българско” правителство? То полага всички сили да изгони от страната всички образовани етнически българи, и да ги замени с африканци и араби.     Резултата от тази политика провеждана от политическата олигархия ще доведе до блокиране за винаги на възможността страната да излезе от положението на страна от третия свят и да се изравни с останалите европейски държави.

    Напротив тече процес на подмяна на етническия характер на населението на страната или ако цитирам безпрецедентно наглото изказване на еврокомисар Кристалина Георгиева родена със звучното име Сталинка : “Африканците ще решат демографския проблем на България”.
Така в близко бъдеще България може да стане страна в която Европа да спира нелегалните емигранти и тя да заприлича и етически на Африка.
Ще позволим ли това да се случи ???

     Какви в крайна сметка са тези тъй наречени бежанци ? Една не малка част от тях, поне 50% са африканци които нямат нищо общо с войната в Сирия и те нямат абсолютно никаква работа в България. Единствената причина да са тук е пълната неадекватност на комунистическото дпс правителство. За присъствието на тези хора няма каквото и да било смислено обяснение и никакво правно основание.

      Аз ще изразя и едно гледище което може да изглежда крайно, но мисля че и сирийците нямат никаква работа тук в България, въпреки че те наистина бягат от военен конфликт. Причината да мисля така е че те минават през поне една държава в която живота им не е застрашен по никакъв начин за да стигнат до тук. Така минавайки през сигурна държава, която им осигурява храна и подслон, те стават не бежанци а икономически емигранти на които ние нямаме никакво основание да даваме убежище.

      За да илюстрирам пълната безотговорност на т.нар. "български" политици бих искал да покажа изглежда границата на Испания с Мароко.


idi.bg/gallery/users/76/blogs/1399/Image/unusual_borders_1b.jpg


      
Какво представлява охраната на българската граница разбрахме всички. Помислете си кога ще влезем в Шенген а и защо да влизаме след като не си охраняваме границите. 

      На всички трябва да стане кристално ясно нито една държава от ЕС не държи границите си отворени за нелегални имигранти. Външните граници на ЕС с изключение на българската се охраняват с всички възможни средства но дори страните от Шенген не допускат на територията си нелегални имигранти.

      Какви ще са обаче по дълбоките проблеми за страната от навлизането на тъй наречените бежанци – от една страна това са хора които по никакъв начин не биха могли да се интегрират в българското общество тъй като за тях не съществува възможност да започнат работа в държава с един от най високите проценти на безработица в ЕС, от друга съществува съществена съществена опасност от навлизането на радикални ислямисти в страната.    

     Ако при един кошмарен вариант тези общности останат тук, то те ще се капсулират и радикализират, това е неизбежно. На всичкото отгоре ще се налага и да ги издържаме. Мисля че последствията за икономиката и националната сигурност са напълно ясни.
 
     Накрая ви предлагам един материал цитиращ текста на Женевската конвенция за бежанците и обясняващ защо България няма никакви задължения да приема нелегално преминаващите емигранти.

 

Политиците ни все още бъркат имигрант и бежанец

Автор: Антон Гицов - дългогодишен дипломат

www.bolgari.net/politicite_ni_vse_oshte_byrkat_imigrant_i_bezhanec-gl-1380.html

 





Гласувай:
1



1. zaw12929 - нелегални имигранти разбира се!
07.11.2013 07:12
нелегални имигранти разбира се!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stamatovia
Категория: Новини
Прочетен: 141990
Постинги: 108
Коментари: 57
Гласове: 96
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930